fbpx

Držač za brošure sa jednim džepom, format DL (A6)

360 рсд+ PDV

Držač za brošure sa jednim džepom formata DL (100mm x 210mm), pogodan je i za sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm – kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka. Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajera rađenih u “american” formatu (formatu trostruko presavijenog A4 formata) najčešćem tipu “malih” flajera koji postoje na našem tržištu. Izrađen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm. Mašinska izrada ovog tipa stalka za flajere, obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Stalci su namenjeni za postavljanje reklamnog materijala na promo pultove.

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama, budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis1+10+25+50+
Format DL – 110mm x 32mm

Šifra – C110

360342324306
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Držač za brošure sa jednim dzepom formata DL (100mm x 210mm i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajere radjenom u “american formatu” (formatu trostruko presavijenog A4 formata). Izradjen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm. Mašinska izrada ovog tipa flajere obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Stalci su namenjeni za postavljanje rekalmnog materijala na promo pultove.

 

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

+381 (0)11 4000 310