PET-drzac-za-cene-format-A8

PS8521 – “L” Držač za cene horizontalni, format A8 (PET)

“L” držač za cene predstavlja najednostavnije rešenje za isticanje cena iz naše ponude. Jednostavne izrade i sa povoljnom cenom lako će se prilagoditi različitim namena. Izrađen je od PET-a debljine 0,7mm čime se dobijaju izuzetne karekteristike proizvode jer je ovaj materijal izuzetno elastičan i optoran je na padove i udarce. Naročito je popularan za prodavnice tehničke robe koje imaju veliki broj artikala koje su izloženi velikoj manipulaciji od strane kupace. Povoljna cena proizvoda čini ga praktičnim za primenu na mestima gde se u objektima nalazi veliki broj artikala, a njegova otpornost na padove i udarce svrstava ga u grupu izuzetno ekeonomičnih proizvoda.

Ovaj model držača za cene izrađen je od providnog PET-a debljine 0,7mm i oblikovan metodom linijskog termooblikovanja plastike gde se proizvod formira u oblik na visokoj temperaturi čime se obezbeđuje da jednom formiran oblik ima trajnu formu (što se ne može postići metodom hladnog oblikovanja PET-a koja se najčešće koristi).

Držač za cene prikazan na slici rađen je za potrebe “LUF sladoleda” za njihov objekat u ulici Kralja Petra u Beogradu. 

Detaljnu prezentaciju prodajnog modela ovog proizvoda možete pogledati na linku – L držači za cene – horizontalni za postavljanje ispred proizvoda.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belem.co.rs

 

Podelite ovu vest


+381114000310