fbpx
 • Magnetni nosač banera

  Magnetni nosač banera namenjen je za isticanje promotivnih poruka u maloprodajnim objektima tipa supermarketa ili sličnim prodajnim objektima sa metalnim policama. Sastoji se iz pokretne ruke koja se moze kretati u svim pravcima i magnetne baze privlačne snage od 10kg. Prodajemo ga u tri varijante: kao ruku, ruku sa zastitnom folijom za ubacivanje sopstvenih poruka u A4 formatu izradjenom od antirefleks folije debljine 0,5mm ili kao klasican baner sa foreks tablom dimenzija 210mm x 640mm presvucenom folijom, debljine 3mm. Širina ruke je 25cm i ima dve plastične pomične kuke.

  420 дин.1.320 дин.+ ПДВ
 • Fleksi parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merhcandaising strip)

  Fleksibilna traka za izlaganje proizvoda namenjena za pakovanja sa blister prorerzom. Pogodna je za izlaganje laksih pakovanaj tezine do 100g. Merhcnadinsg strip je osnovno sredstvo za rad svakog merhcandaisera i pruza mogucnost unapredjenjea prodaje kroz koncept cross-sale postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povecava konkrunetnost proizvoda i izbegava poredjenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapredjenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskoriscavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza cime se pruza i zadovoljavajuca popunjenost proizvodima. Izradjena je od polipropilena debljine 0,7mm.

  72 дин.+ ПДВ
 • Kruta parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merhcandaising strip)

  Kruta traka za izlaganje proizvoda ima univerzalnu funkciju, može se koristiti i za izglanje proizvoda koji imaju blister prorez, ali za one koji nemaju jer donji deo funkcionise kao stipaljka. Rigidna struktura omogucava joj i da se koristi za izlaganje težih pakovanja, pogotova ako imaju blister prorez pa se kace na traku. Merhcnadinsg strip je osnovno sredstvo za rad svakog merhcandaisera i pruza mogucnost unapredjenjea prodaje kroz koncept cross-sale postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povecava konkrunetnost proizvoda i izbegava poredjenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapredjenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskoriscavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza cime se pruza i zadovoljavajuca popunjenost proizvodima. Izradjena je od krute plastike.

  140 дин.+ ПДВ
 • Kuka za kačenje parazit traka

  Kuka za kačenje parazit traka namenjena je za postavljanje parazit traka na rafove i na mesta koj su pogonda za tu svrhu. Kuka je asimatricnog izgleda sto joj omogucava da kada se zakaci da se traka ne svuce sa kuke. Izuzetno je prakticna i savreseno prilagodjena funkciji kačenja merchandaisng traka na police.

  18 дин.+ ПДВ