Drzac za izlaganje mobilnih telefona sa info tablom

DMTV – Držač za mobilni telefon sa info tablom

Držač za mobilni telefon sa info tablom namenjen je za izlaganje mobilnih telefona u prodavnicam tehničke robe ili specijalizovanim radnjama za prodaju mobilnih telefona. Predstavlja rešenje “2 u 1” koje omogućava izlaganje urađaja uz detaljnu specifikaciju njegovih tehničkih karkateristaka. Dimenzije table od 75mm x 140mm omogućiće da kupcu date sve osnovne informacije o proizvodu koju se mu potrebe bez angažovanja prodavca čime ćete uštedeti dragoceno vreme vašim prodavcima.

Držač za izlganje mobilnog telefona ovog tipa sastoji se iz dva dela – prostora za izlaganje moblingo telefona gde će stati svi standarni telefoni sa veličinom ekrana do 6,5″ i dela sa info tablom koja pruža mogućnost za ubacivanje specifikacije uređaja.

Nosač prikazan na slici rađen je kao P.O.S. materijal kompanije VIVO za izlaganje njihovih uređaja u maloprodajnim mrežama i izložen je u prodavnici Gigatron u TC Rajićeva.

Detaljnu prezentaciju prodajnog modela ovog proizvoda možete pogledati na linku – Držač za mobilni telefon sa info tablom.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belem.co.rs

Podelite ovu vest


+381114000310