TNK100 – Traka za cene za navlačenje na žičane ili staklene ogradice debljine do 5mm

Trake za cene za navlačenje na žičane ili staklene ogradice namenjene su za postavljanje na ogradice polica kod kojih nije moguće postavljanje lajsni za cene lepljenjem, kao što su žičane ogradice npr. Takođe su pogodne za postavljanje na staklene ili ogradice od klirita koje ne želimo da oštetimo lepljenjem (jer lepak zna da ostavlja tragove) ili na mestima gde postoje ekstermni uslovi, npr. gde je visoka koncentracija vlage (kao što su frižideri ili zamrzivači) gde lepak zna da popusti posle nekog vremena.

Izrađene su od PE plastične mase metodom ekstrudiranja i standardno ih imamo u ponudi u dimenziji 40mm x 1.000mm. Druge dimenzije su dostupne po porudzbini, s tim sto je ograničenje da je minimalna količina koja se tako poručuje 500 lajsni u ukupnoj dužini ne manjoj od 500m.

Traka prikazana na slici je model koji je isporučivan za preduzeće koje ima mini gondole za sugerisanu prodaju. Kod ovih gondola ograde su od žice i ovde možete da vidite da polica ima dvostruku ulogu – služi kao lajsna za cene ali istovremeno ima ulogu ogradice koja sprečava klizanje proizvoda sa police.

Detaljnu prezentaciju proizvoda možete pogledati na linku – Trake za cene za navlačenje.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belem.co.rs

Podelite ovu vest


+381114000310