fbpx

Držač za brošure sa osam džepova, format DL (A6)

3.180 рсд+ PDV

Poslednji u nizu stalaka iz ove serije je kutija koja ima kapacitet za smeštanje osam različitih tipova brošura. Tačnije, u pitanju je model namenjen flajerima formata A4 koji se kliritnim razdelnicima deli na osam manjih zasebnih kaseta. Model je izuzetno zanimljiv klijentima koji imaju veliki broj različitih brošura.

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama, budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 5+ 10+ 25+
Format DL – 8 x 110mm x 32mm

Šifra – 8C110

3.180 3.021 2.862 2.703
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Poslednji u nizu stalaka iz serije za trolisne male flajere je kutija koja ima kapacitet za smeštanje osam različitih tipova brošura. Tačnije, u pitanju je model namenjen flajerima formata A4 koje se kliritnim razdelnicima deli na osam manjih zasebnih kaseta. Model je izuzetno zanimljiv preduzećima koja imaju raznovrsan portfolio proizvoda i za svaki proizvod ili uslugu imaju posebnu brošuru. Na ovaj način svi takvi različiti lifleti mogu da budu izloženi na jednom mestu.

 

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

+381 (0)11 4000 310