Kruta parazit traka za izlaganje proizvoda

KPT – Kruta parazit traka sa 12 pozicija

Kruta parazit traka sa 12 pozcija je najšire rasprostranjen model parazit traka. Izuzetno je praktična jer obavlja dve funkcije na nju se mogu kačiti proizvodi, a štipaljka na donjem delu omogućava da se pakovanje i uštine pa se može koristiti i za izlaganje proizvoda na policama koji nemaju blister rupu i nisi predviđeni za izlaganje na kukama ili parazit trakama.

Izrađene su od krute plastike i najoptimalnija je za izlaganje proizvoda u pakovanjima do 100gr (ako se proizvod postavalja korišćenjem štipaljke). U slučaju kada postoji pripremljena blister rupa na pakovanju ili je na pakovanje dodatno postavljena nalepnica može biti koršćena i za pakovanja proizvoda veće težine. Dužina trake je 780mm i ima 12 pozicija za kačenje proizovda.

Na slici je prikazan primer kačenja pakovanja bez blister kuke težine 100gr koršićenjem štipaljke kao načina za kačenje proizvoda.

Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Kruta parazit traka sa 12 pozcija.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belem.co.rs

Podelite ovu vest


+381114000310