fbpx

TAYMAR držači za brošure DL (A6) formata

 • Držač za brošure sa jednim džepom, format DL (A6)

  Držač za brošure sa jednim džepom formata DL (100mm x 210mm), pogodan je i za sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm – kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka. Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajera rađenih u “american” formatu (formatu trostruko presavijenog A4 formata) najčešćem tipu “malih” flajera koji postoje na našem tržištu. Izrađen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm. Mašinska izrada ovog tipa stalka za flajere, obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Stalci su namenjeni za postavljanje reklamnog materijala na promo pultove.

  360 дин.+ ПДВ
 • Držač za brošure na dva nivoa, format DL (A6)

  Model  2C110 ima dva džepa za izlaganje brošura koji su kaskadno postavljeni jedan iza drugog. Položaj džepova za brošure postavljenih na dva nivoa, omogućava da se na malom prostoru na pultu izlože do dve vrste brošura, bez obzira da li je reč o različitim ili istim tipovima flajera ili lifleta.

  980 дин.+ ПДВ
 • Držač za brošure na četiri nivoa, format DL (A6)

  Varijanta držača za brošure koja omogućava izlaganje 4 tipa brošura kaskadno poređanih jedan iza drugog. Ovaj model obezbeđuje izlaganje većeg broja brošura jedne vrste na malom prostoru ili više različitih vrsta flajera. Izrađen je od polistirola.

  1.340 дин.+ ПДВ
 • Držač za brošure sa dva džepa, format DL(A6)

  Stalak za flajere 2C112 ima dva džepa za izlaganje brošura koji su paraleno postavljeni jedan pored drugog. Ovaj stalak omogućuje izlaganje dva tipa različitih brošura postavljenih jedne pored drugih. Ovako postavljeni flajeri su potpuno vidljivi. Izrađen je polistirola.

  1.040 дин.+ ПДВ
 • Držač za brošure sa četiri džepa, format DL(A6)

  Varijacija nosača za flajere koja pruža mogućnost postavljanja četiri tipa različitih brošura u nizu u okviru jedne kasete. Osnovna prednst ovog modela staka za flajere jeste što se izložene brošure vide u celosti, što omogućava da se reklamna poruka sa nalsvne strane flajere lako vidi.

  1.460 дин.+ ПДВ
 • Držač za brošure sa osam džepova, format DL (A6)

  Poslednji u nizu stalaka iz ove serije je kutija koja ima kapacitet za smeštanje osam različitih tipova brošura. Tačnije, u pitanju je model namenjen flajerima formata A4 koji se kliritnim razdelnicima deli na osam manjih zasebnih kaseta. Model je izuzetno zanimljiv klijentima koji imaju veliki broj različitih brošura.

  3.180 дин.+ ПДВ