fbpx

Ekonomik zidni držač za brošure, format A4

680 рсд+ PDV

Najprodavaniji iz serije zidnih stalaka za brošure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosač za kataloge, flajere i brošure nego i kao stalak za cenovnike i specifikacije. Može da se koristi za postavljanje različitih obaveštenja, ponuda, programa za putovanja u slučaju turističkih agencija itd.

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama, budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A4 – 235mm x 41mm

Šifra – ZDBA4

680,00 646,00 612,00 578,00
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Najprodavaniji iz serije zidnih stalak za brosure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosač za kataloge, flajere i brošure nego i kao stalak za cenovnike i specifikacije. Može da se koristi i u proizvodnim objektima kao kutija za odlaganje radnih naloga, krojnih listi i sličnih internih dokumenata. Takođe, lako može da se montira na zid ili neku drugu ravnu površinu na kojoj treba postaviti veći broj različitih obaveštenja, ponuda, programa za putovanja u slučaju turističkih agencija i slično.

 

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

+381114000310