fbpx

Zidni držač za brošure na tri nivoa, format A4

4.080 рсд+ PDV

Poslednji iz grupe zidnih stalaka za flajere je kaskadni nosač za brošure na tri nivoa. Kod ovog nosača džepovi su postavljeni jedan iz drugog čime se štedi prostor i na malom prostoru je moguće da se postave tri različite vrste kataloga formata A4. Džepovi kod ovog stalka su blago nagnuti napred čime se omogućava lakši pristup katalozima izloženim u stalku.

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama, budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A4 – 3 x 230mm x 32mm

Šifra – 3W230

4.080 3.876 3.672 3.468
*Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje moguće jedino preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Poslednji iz grupe zidnih stalaka za flajere je kaskadni nosač za brošure na tri nivoa. Kod ovog nosača džepovi su postavljeni jedan iz drugog čime se štedi prostor i na malom prostoru je moguće postaviti 3 različite vrste kataloga formata A3. Džepovi kod ovog stalka su blago nagnuti napred čime se omogućava lakši pristup katalozima izloženim u stalku. Zbog svog oblika ovaj nosač se često koristi i kao držač za novine a naročito je interesantan turističkim agencijama koje imaju veliki broj programa koje treba da izlože i koje treba postaviti obično na ne tako veliki prostor.

 

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

+381 (0)11 4000 310