Silikonska traka za opšivanje platna (rolna 250m)

150,00 рсд + ПДВ

Silikonska traka namenjena za opšivanje tenzionih reklama. Dimenzije trake su 13mm x 3mm i idealno je prilagodjena za opsivanje tenzionih reklama na nasim okvirima. Izradjena je od silikona izuzetnih karakteristika koji omogućava lako prišivanje za platno a specifican oblik omogućava lako klizanje opšivene trake u kanal i jednsotavnu zamenu reklame na panou.

Isporučuje se u rolnama od 250m.

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 250+ 500+ 750+ 1.250+
Silikonska traka 13mm x 3mm – rolna 250m (moguće je kupiti isključivo celu rolnu od 250m / cena je data po dužnom metru)

Šifra – SILTR

150 143 135 128
* Sve cene su u RSD, bez uračunatog PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanja moguća samo preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Silikonska traka namenjena za opšivanje tenzionih tekstilnih reklama. Dimenzije trake su 13mm x 3mm i idealno je prilagodjena za opsivanje tenzionih reklama na našim okvirima. Izradjena je od silikona izuzetnih karakteristika koji omogućava lako prišivanje za platno a specifican oblik omogućava lako klizanje opšivene trake u kanal i jednsotavnu zamenu reklame na panou.

Isporučuje se u rolnama od 250m.

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Silikon debljine 3mm

Boja

Plavkasto providna