fbpx

Info tabla sa postoljem ( držač za cenovnik ), format A4

260 дин.520 дин.+ ПДВ

Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. A4 info tabla sa bazom namenjena za postavljanje na mesta gde je potrebno da tabla stoji uspravno i da bude obostrano vidljiva. Izmena obaveštenja se vrši jednostavnim izvlačenjem materijala iz baze i ubacivanjem novog materijala unutra. Može, osim kao tabla za obaveštenja da se koristi i u druge svrhe na mestima gde je potrebno istaći obaveštenje.

Broj artikla: V210G Kategorije: ,
Brisanje
  • CENE I POPUSTI
  • Opis
  • Dodatne informacije

U tabeli ispod je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupite više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis1+10+25+50+
Info tabla sa postoljem – format DL (150mm x 210mm)

Šifra – V210

520494468442
Baza za info tablu – format DL (15f0mm)

Šifra – V210B

260247234221
* Sve cene su u RSD, bez uračunatog PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanja moguća samo preko računa pravnih lica

 

Opis

Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. A4 info tabla sa bazom namenjena za postavljanje na mesta gde je potrebno da tabla stoji uspravno i da bude obostrano vidljiva. Izmena obaveštenja se vrši jednostavnim izvlačenjem materijala iz baze i ubacivanjem novog materijala unutra. Može osim kao tabla za obaveštenja da se koristi i u druge svrhe na mestima gde je potrebno istaći obaveštenje.

 

Dodatne informacije

Proizvod

Info tabla sa postoljem format A4, Baza za info tablu sirine 210mm