fbpx

Ekonomik držač za brošure na tri nivoa, format A4

2.120 рсд+ PDV

Poslednji iz ove grupe ekonomik stalaka služi za kaskadno izlaganje brošura u A4 formatu. Stalaka za flajere na tri nivoa u formatu A4 namenjen je za najrazličitije namene, tipa: izlganje kataloga, brošura, monografija i drugog prezentacionog materijala namenjenog za pružanje informacija kupcima.

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama, budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 5+ 10+ 25+
Format A4 – 3 x 230mm x 31mm

Šifra – SDB3A4

2.120 2.014 1.908 1.802
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Poslednji iz ove grupe ekonomik stalaka služi za kaskadno izlaganje brošura u A4 formatu. Stalaka za flajere na tri nivoa u formatu A4 namenjen je za najrazličitije namene, tipa: izlganje kataloga, brošura, monografija i drugog prezentacionog materijala namenjenog za pružanje informacija kupcima. Stalci iz ove grupe postaviče vaš reklamni materijal na način da će ljudi kojima su te informacije namenjene mnogo lakše uočiti nego kada su materijala postavljeni horizontalno na podlozi. Stalci su izrađeni od potpono prozirong materijala koji se zove polistirol i koji je po svojim karakteristikama vrlo sličan kliritu ali za razliku od njega ima znatno povoljniju cenu. Ovaj stalak predstavlja savrseno zamenu dosta skupljim standardnim stalcima iz druge katergorije.

 

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

+381 (0)11 4000 310